Intervju med Ståle Brattbo

I dag har jeg fått æren av å intervjue bordtennisen sin leder, nemlig Ståle Brattbo. Vi møttes etter trening i gymsalen på skolen.

Skrevet av Media 10. Trinn, Siggerud Skole

2016-03-02
media1

Bilde kommer snart :)

Jeg spurte han om hvordan bordtennisgruppen startet. Han har ikke vært her så lenge, så det måtte jeg spørre Laila Klausen om. Hun er trener. Laila sier at det var Morten Bergane, Niklas Barlie, Vemund Kjeldsen og Michael Sagen som dro helt til Oppegård to ganger i uken for å spille bordtennis. De ville ha bordtennis på Siggerud og da var det en mor som var veldig engasjert. Ragnhild Aasbø Bergane tok dette opp i styret og derifra ble det startet. Vi måtte ha en trener og da har du meg. Hun ringte meg og jeg ble veldig interessert, sier en sliten Laila Klausen etter trening.

Ståle sine oppgaver i BT-gruppen er å holde de organisatoriske tinga på plass, og passe på at de gjøremålene som skal gjøres blir gjort. Om det er mye jobb som bordtennisleder, får han svare på selv og det er derfor jeg spør om det. Han sier at det kan være ganske mye jobb til tider når det er viktige oppgaver, men generelt så er det ganske greit. Det er sikkert mange foreldre der som ikke er leder for en gruppe i en idrett, og som vil bli leder. Ståle ble leder fordi det ikke var noen voksne tilgjengelige da. Og noen måtte steppe inn." Det mest spennende med jobben er å se utviklingen til dere spillere," sier han.

"Bordtennis er en gentlemansport der man må være god på konsentrasjon og ferdighet. Der du har et bord og nett. Man har en rackert hver, og man spiller mot hverandre. Det som er det viktigste med bordtennis er grunnposisjonen. Der skal det ene benet være litt foran det andre. "Hvem jeg syntes bordtennis er ment for? Nei, hva skal man si? Det er jo ment for alle egentlig. Fra du rekker opp til bordet litt for moro, til du ikke blir spilleriktige lenger." På tampen spurte jeg han hvordan det er å jobbe med barn og unge i Siggerud IL. Jeg syns det er helt greit, grunnen til dette er at det er veldig mange snille barn og unge som går på bordtennis.

Kalender

Februar
MTOTFLS
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829123

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket