Jonathanbaeza312 2016-04-21 09:51:05

Spørsmål & Svar

 Hvem er Fotballskolen for?

Barn mellom 5-7 år som ikke er etablert i fotballag alt

 Er fotballskolen kun for barn fra Siggerud?

Dette er et tilbud først og fremst til Siggeruds unge jenter og gutter. Dersom det er ledige plasser er barn fra andre sted velkomna.

 Når foregår Fotballskolen?

Planen er at fotballskolen gjennomføres hvert år og starter i mai. Fotballskolen er slutt før skolens sommerferie starter.

 Hvor mange år har fotballskolen pågått?

 Første året var 2008. Men vi håper at det vil bli en återkommende aktivitet

 Hvorfor har man fotballskole?

Fotballskole er en fin måte å få prøve seg på fotball. Fotballskolens mål er og bygger på ”Fotball er gøy og vi gir gla´fotball for små føtter”.

Har du tenkt på at barna deres er med på et fantastisk lagspill. En lek hvor de styrker motorikk, muskulatur og ikke minst sin egen selvtillit. De lærer seg å mestre lek med ball, og de lærer seg det viktigste av alt – det å bli en LAGSPILLER!

 Hvilke fotballferdigheter må mitt barn ha for å gå på fotballskolen?

På fotballskolen stilles det ingen krav til fotballferdigheter. Fotballskolen har fokus på lek og moro med ball, og samtidig lærer om fotball.

 Hvilket utstyr trenges?

 - Leggbeskytter. 
Barn som kommer til trening eller turnering uten leggbeskytter kan ikke delta,(forsikringen vil ikke være gjeldende dersom ikke leggbeskytter blir brukt). 
- Klær etter vær. 
- Gymsko (fotballsko er ikke noe krav, gymsko for utebruk er tilstrekelig.)

 Må jeg betale ekstra for forsikringen?

Nei.Forsikringen inngår i innbetalt deltakerkontigent.

 Kan jeg melde på mitt barn til fotballskolen nå?

Du kan sette opp ditt barn på en forhåndsreservasjon til fotballskolen gjennom å fylle ut skjema for forhåndspåmelding. Påmeldingen er registrert etter innbetalt avgift

Det blir også sendt ut invitasjon til barnehager og skole i forkant av fotballskolen. Forrige års deltaker vil også få tilsendt invitasjon på mail dersom den er reigstrert på fotballskolen. 

 Hvem er trenere på fotballskolen?

Ungdommer fra Siggerud. Vi setter følgende krav til våre trener: Spilt og trent i minst en sesong samt gjennomgått vår ungdoms-trenerkurs som er godkjent kurs fra NFF. I tillegg er det voksne trenere som støtter og følger opp ungdommene.

 Kan jeg velge hvilken gruppe mitt barn skal gå i på fotballskolen?

Nei. Gruppene blir fordelt på forhånd. Søsken kommer i forskjellige grupper. Dersom mulig blir det egne jentegrupper. 

 Vil mitt barn automatisk bli innmeldt i fotballag etter fotballskolen?

Nei. Siggerud Fotball er en foreldredrevet organisasjon. Alle gjør dette fordi de har lyst, og føler at de vil bidra med noe. Det er mulig å starte opp nye lag. Gå sammen noen foreldre og del på oppgaven Du trenger ikke å ha tunge fotballkvalifikasjoner. Ikke behøver du å ha trenerutdanning heller. Det du trenger er lysten til å se barna glede seg over å få til noe. Engasjement for å følge opp dine egne barn i deres fritid. Vi mener at alle har et felles ansvar for å få dette til å fungere.

 Hvor henvender jeg meg om jeg vil starte fotballag?

Du kan ta kontakt med ansvarlig for fotballskolen (send melding).siggerudfotballskole@gmail.com

 Jeg vil starte fotballag, men kan ikke noe eller lite om fotball. Kan jeg få hjelp?

Det er mulighet for støtteapparat med ”fadderordning” og oppstarthjelp av trenerkoordinator i barnefotball. I tillegg finnes trenerkurser i forskjellige nivå som du kan delta på for å lære eller spe på kunnskap om fotball.

Kalender

Februar
MTOTFLS
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829123

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket