Spennende satsing på de yngste

I år blir tilbudet til de minste i Siggerud Idrettslag litt annerledes enn årene før, både fordi vi vil satse enda mer på å ha gode og allsidige tilbud til de små, og fordi treningsopplegget blir litt annerledes på grunn av smittevernhensyn. 
2020-08-28
Kyrre Holstad
 
Allidretten for barn mellom 3 og 5 år blir som før, med treningstid tirsdager mellom 17:00 og 18:00. For 5 åringene og 6 åringene (siste år i barnehagen og 1. klasse) vil idrettslaget tilby idrettsskole der tanken er at barna skal få et allsidig tilbud der de kan prøve de ulike idrettene som SIL kan tilby, før de etterhvert velger hva de har lyst til satse på. Barna vil i løpet av året få prøve ballspill, sykling, kondisjon/orientering og ski. På grunn av korona må vi dele denne gruppen i to, slik at 5 åringene (2015 kullet) for treningstid samtidig med allidretten, mens 1.klasse vil få tilbud om treningstid i SFO tiden. Tidspunkt er ikke helt avklart ennå, men det vil bli gitt informasjon om dette i foreldremøte og gjennom SFO. 
 
I tillegg til idrettsskolen har fotballgruppa et tilbud for 1.klasse, med treningstid tirsdager 17.00 - 18.30. 5 åringene vil blir introdusert til både håndball, fotball og andre ballspill gjennom idrettsskolen, og fotballgruppa og idrettsskolen vil også samarbeide tett om organisering av en fotballskole våren 2021. 
 
For mer informasjon om allidretten, idrettsskolen eller SIL sine tilbud til de minste, bli medlem av facebookgruppa "Allidrett og idrettsskolen Siggerud" eller send en mail til Anna Hamre
 
For informasjon om fotballaget årgang 2014 kontakt , Eirik Løken (alt tlf. 41563388)